Primul MBA 100 % Britanic din Romania

Electrogrup a sustinut, de-a lungul timpului, numeroase proiecte in educatie, pe care o consideram esentiala pentru prosperitatea romanilor. Credem ca parteneriatul public-privat este deosebit de important in furnizarea unor servicii de calitate in educatia manageriala, motiv pentru care sustinem cu mandrie primul MBA 100 % Britanic din Romania. http://www.ubbe.ro/ Proiectul este o colaborare intre Universitatea Babes-Bolyai, University of Hull (Marea Britanie), Banca Transilvania si Electrogrup

Collegium. Excelenta in Educatie

Programul “Collegium. Excelenta in Educatie” stimuleaza creativitatea in cadrul institutiilor de invatamant din Cluj-Napoca, in randul elevilor, studentilor sau a altor voluntari din comunitate, prin realizarea unor spatii care faciliteaza abordarea practica a curriculei si care permit diversificarea stilurilor de invatare. Incurajeaza excelenta in educatie si inovatia prin sustinerea unor proiecte cu impact pe termen lung, care se adreseaza unui numar mare de beneficiari, atat din generatiile prezente de elevi, studenti, cat si din cele viitoare.

In 2013 Collegium e la a treia editie si doteaza cu aparatura moderna de predare cinci scoli si licee din Cluj-Napoca. In 2012, am adus nevoile din scoli in atentia studentilor si a masteranzilor de la facultati cu profil tehnic care le-au raspuns cu solutii tehnice adecvate si astfel s-au nascut patru proiecte: roboti pentru invatarea algoritmilor la Liceul M. Eminescu, catalog virtual ii teste on-line la Colegiul E. Racovita, lectii interactive în învatamântul special clujean.

Un program derulat prin Fundatia Comunitara Cluj http://collegium.fundatiacomunitaracluj.ro/

EduPractic

Programul este la a doua editie si da sansa unui numar de 31 de elevi ai Colegiului Tehnic Energetic ii ai Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” sa invete meserie de la angajatii unor firme locale din domeniul energetic si de constructii. 

Elevii "promotiei 2012" isi continua studiile, la facultate, sau au deja un loc de munca.

Programul vine sa raspunda unei duble nevoi: pe de o parte, a elevilor scolilor tehnice, care au ocazia sa adauge experienta din teren cunostintelor teoretice invatate in scoala; pe de alta parte, a mediului business local poate beneficia de o forta de lucru la a carei calificare a participat.

Un program derulat cu Fundatia Danis.

http://www.fundatiadanis.ro/htm/programe/program20.htm

Sanatate cu generozitate

Motivatia principala a Electrogup este de a oferi alternative de recreare pentru pacientii care trebuie sa petreaca, prin natura tratamentului sau a serviciului solicitat, o perioada indelungata de timp in institutiile sponsorizate. In acelasi timp, aceste facilitati pot servi drept echipamente complementare in tratamentul performant al pacientilor.

In urma implementarii programului, respectiv a instalarii echipamentelor si a realizarii conexiunilor necesare la cei 15 beneficiari selectati, pacientii institutiilor sponsorizate vor putea beneficia de facilitati care sa le faca mai usoara perioada de internare.