Electrogrup

Istoric

Electrogrup este o companie romaneasca fondata in anul 1997, din dorinta de a oferi servicii de consultanta in domeniul electric. De-a lungul anilor ne-am transformat dintr-o firma de consultanta in instalatii electrice intr-un reputat constructor de infrastructura energetica, telecom si civila.

Expertiza echipei Electrogrup este liantul companiei, care sta la baza succesului nostru si a pozitiei consolidate de-a lungul celor 20 de ani de activitate. Compania furnizeaza solutii la cheie – proiectare, implementare, mentenanta si dispecerizare – in proiecte complexe de infrastructura energetica, telecomunicatii si constructii civile desfasurate la nivel national si international. Experienta acumulata, gradul ridicat de profesionalism si multitudinea de proiecte reusite ne-au ajutat sa dezvoltam procese de lucru eficiente, prin care să furnizam solutii „smart”, fiabile, inovatoare, economice si sustenabile.

Pilonii principali ai succesului Electrogrup sunt expertiza, dinamismul si sustenabilitatea. Toti acesti factori au contribuit la consolidarea pozitiei de lider in dezvoltarea de sisteme si retele de importanta majora pentru societate.

Viziune

Viziunea noastra este sa modernizam societatea, construind infrastructura in domeniul telecom, in cel energetic si in cel al constructiilor civile, contribuind la crearea unei comunitati durabile pentru generatiile viitoare.

Misiune

Misiunea noastra este sa oferim:

  • Valori si servicii de calitate superioara clientilor nostri;
  • Un mediu de lucru stabil si motivant bazat pe dezvoltare profesionala angajatilor nostri;
  • Tehnologii moderne aplicate, competitivitate si inovatie, atat la nivel national, cat si international.

Valori

Electrogrup sustine valorile promovate de-a lungul timpului: profesionalism, calitate, eficienta, integritate si transparenta.

Cross – sector

 

Constienti de importanta interconectivitatii tehnologiilor, am transformat sinergiile dintre aceste domenii in avantaje competitive. Am exploatat conceptul inovator cross sector,  care ne-a permis reducerea costurilor, a timpului de implementare si a impactului asupra mediului.

Acesta este principalul nostru factor diferentiator, prin intermediul caruia am reusit sa ne consolidam pozitia pe piata si sa castigam increderea partenerilor de afaceri. Am inceput prin amplasarea infrastructurii telecom pe infrastructura energetica existenta si am exploatat in continuare interconectivitatea dintre domenii.

Folosind infrastructura telecom pe care am construit-o, Direct One, membra a grupului de companii, opereaza prima Retea Nationala de Livrare de Continut din Romania, oferind servicii complete de data carrier sau video management pentru industria media.

De-a lungul timpului am realizat mai multe proiecte inovative aplicand conceptul de cross sector:

  • Site-uri de telefonie mobila amplasate pe stalpi de inalta tensiune, 110kV;
  • Fibra optica in tehnologie OPGW pe linii de inalta tensiune;
  • Mentenanta comuna a infrastructurii energetice si a celei de telecomunicatii.