Grup de companii

Electrogrup reprezinta, la 20 de ani de la infintare, un grup de  firme cu aproape 700 de angajati: Electrogrup, Wesee, Nova Power&Gas, Direct One și Netcity.

Grupul de companii activeaza in domeniul constructiilor de infrastructura, furnizare energie electrica si gaze naturale si telecomunicatii, deruland proiecte la nivel national si european. Optimizarea costurilor, a timpilor de implementare si a impactului asupra mediului sunt esentiale in strategia Electrogrup, un accent important punandu-se asupra exploatarii potentialului interconectivitatii domeniilor in care activam.

Direct One , fondata in 2007, ofera servicii pentru operatorii telecom si companiile media. Compania a dezvoltat propria retea de telecomunicatii de mare capacitate, echipata cu cele mai noi tehnologii. In prezent detine si opereaza o retea backbone de peste 6.000 de km de fibra optica, infrastructura care acopera 53 de orase din tara si localitatile dintre ele.

www.directone.ro

Nova Power & Gas furnizeaza energie electrica si gaz natural unei game largi de consumatori industriali si casnici. Misiunea ei este sa ofere o gama integrata de servicii, care sa includa solutii de  eficientizare a consumului si a costurilor. 

www.novapg.ro

Wesee este un joint-venture romano-german care ofera servicii de instalare, servisare si mentenanta parcuri eoliene, in toata Europa. Compania combina competenta SSC Wind GmbH in proiectele de energie eoliană multi-megawatt cu experienta Electrogrup in proiecte de infrastructura energetica.

wesee.eu.com/ro

Netcity este un operator de infrastructura pentru comunicatii cooptat in Grupul Electrogrup in luna aprilie 2017. Responsabilitatile sale principale sunt proiectarea, realizarea, deservirea tehnica si comerciala a retelei Netcity.  Aceasta va fi pusa la dispozitie in mod egal, transparent si nediscriminatoriu tuturor operatorilor de telecom care activeaza sau vor activa pe teritoriul municipiului Bucuresti.

www.net-city.ro