Prezentare generala

In cei 20 de ani de experienta am ajuns sa avem peste 400 de specialisti in echipa, ce activeaza atat in Romania, cat si in alte tari din Europa: Germania, Polonia, Belgia.

Succesul Electrogrup nu s-a bazat doar pe competentele tehnice, ci si pe munca in echipa, seriozitate si implicare. Credem ca rezultatul muncii noastre contribuie la progresul societatii: infrastructura construita si serviciile smart oferite stau la baza dezvoltarii generatiilor viitoare.

Dinamismul si performanta Electrogrup se cladeste in fiecare zi pe energia si motivatia echipei, a carei competenta ne diferentiaza in piata. Fiecare proiect in care suntem implicati contribuie la cresterea nivelului de expertiza si ne face sa fim o veritabila Scoala de Inginerie.

Ce asteptam. Valorile noastre

Pentru a oferi servicii inalt calitative clientilor si a veni cu un plus de valoare pe o piata extrem de concurentiala, cooptam in echipa doar profesionisti. Ne dorim sa fim din ce in ce mai buni, motiv pentru care punem un accent puternic pe instruirea personalului tehnic. Pana la urma, o parte semnificativa a procesului de formare profesionala are loc chiar la locul de munca.

Angajatii nostri sunt cheia succesului nostru. Ca sa faci parte din echipa Electrogrup trebuie sa:

  • Fii pasionat – Chiar daca activam intr-un domeniu tehnic, facem lucrurile cu pasiune. Ne dedicam complet in fiecare proiect derulat si ne concentram pe oferirea unor servicii excelente.

 

  • Fii profesionist – Profesionalismul este o cerinta esentiala, pe care o pretindem de la fiecare angajat, actual sau viitor. Echipa noastra detine competente tehnice “best in class” la toate nivelele corporate.

 

  • Ai abilitati de relationare – O mare parte din activitatea noastra se bazeaza pe munca in echipa. Credem ca fiecare din noi are valoare, ne sprijinim, ne respectam reciproc si construim relatii ce se extind dincolo de mediul profesional.

 

  • Iti respecti angajamentele – Facem tot posibilul sa respectam cu rigurozitate angajamentele luate. Ne-am consolidat pozitia si reputatia pe piata prin lucrările de infrastructura inovative, durabile si livrate la timp.