Infrastructura Energetica
Constructii
Civile

DESPRE NOI

ISTORIC

Electrogrup este o companie romaneasca fondata in anul 1997, din dorinta de a oferi servicii de consultanta in domeniul electric. De-a lungul anilor ne-am transformat dintr-o firma de consultanta in instalatii electrice intr-un reputat constructor de infrastructura energetica, telecom si civila.

Expertiza echipei Electrogrup este liantul companiei, care sta la baza succesului nostru si a pozitiei consolidate de-a lungul celor 27 de ani de activitate. Compania furnizeaza solutii la cheie – proiectare, implementare, mentenanta si dispecerizare – in proiecte complexe de infrastructura energetica, telecomunicatii si constructii civile desfasurate la nivel national si international.

Experienta acumulata, gradul ridicat de profesionalism si multitudinea de proiecte reusite ne-au ajutat sa dezvoltam procese de lucru eficiente, prin care sa furnizam solutii fiabile, inovatoare, economice si sustenabile.

Pilonii principali ai succesului Electrogrup sunt expertiza, dinamismul si sustenabilitatea. Toti acesti factori au contribuit la ocuparea pozitiei de lider in dezvoltarea de sisteme si retele de importanta majora pentru societate.

CROSS – SECTOR

Constienti de importanta interconectivitatii tehnologiilor, am transformat sinergiile dintre aceste domenii in avantaje competitive. Am exploatat conceptul inovator cross sector,  care ne-a permis reducerea costurilor, a timpului de implementare si a impactului asupra mediului.

Acesta este principalul nostru factor diferentiator, prin intermediul caruia am reusit sa ne fortificam pozitia pe piata si sa castigam increderea partenerilor de afaceri.

Am inceput prin amplasarea infrastructurii telecom pe cea energetica existenta si am exploatat in continuare interconectivitatea dintre domenii. Folosind fundamentul construit de noi, Direct One, companie care face parte din grupul E-INFRA, opereaza prima Retea Nationala de Livrare de Continut din Romania, oferind servicii complete de data carrier sau video management pentru industria media.”

Folosind infrastructura telecom pe care am construit-o, Direct One, membra a grupului de companii, opereaza prima Retea Nationala de Livrare de Continut din Romania, oferind servicii complete de data carrier sau video management pentru industria media.

De-a lungul timpului am realizat mai multe proiecte inovative aplicand conceptul de cross sector:

>> Site-uri de telefonie mobila amplasate pe stalpii liniilor de inalta tensiune, 110kV;

>> Fibra optica in tehnologie OPGW pe linii de inalta tensiune;

>> Mentenanta comuna a infrastructurii energetice si a celei de telecomunicatii.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com