Termeni, Conditii si Protectia Datelor

1. CONDIŢII DE UTILIZARE A WEBSITE-ului www.electrogrup.ro

Site-ul web www.electrogrup.ro, este supus termenilor și condițiilor („Termenii de utilizare”) descrise mai jos. Site-ul web www.electrogrup.ro este deținut de Electrogrup SA , societate având sediul social în Calea Turzii 217, 400495 , Cluj-Napoca cu sediul social in Cluj-Napoca, str. Calea Turzii, nr. 217, judet Cluj, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Cluj, sub nr. J12/437/1997, CIF RO9256208.

Termenii „noi”, ,,al nostru”, „nostru” folosiți mai jos se referă la Electrogrup SA,  (denumită în continuare „Electrogrup”).

Condițiile referitoare la informațiile disponibile în cadrul website-ului www.electrogrup.ro (denumit în continuare „Site-ul” sau „electrogrup.ro”), precum și materialele în sine sunt destinate în exclusivitate persoanelor fizice sau juridice cetateni ai României sau din străinătate.

 

2. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Continutul, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Electrogrup si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a Electrogrup si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Electrogrup a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

3. PROTECTIA DATELOR

Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) este aplicabil incepand cu data de 25 mai 2018.

Electrogrup SA este operator de date cu carater personal in sensul Regulamentului UE 2016/679 (General Data Protection Regulation), iar dumneavoastra aveti calitatea de persoana vizata. 

Cuvinte cheie:

  • datele cu caracter personal – orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila; 
  • prelucrare – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal; 
  • persoana vizata – persoana fizica ale caror date personale sunt prelucrate. 

 

In calitate de persoana vizata, dumneavoastra aveti urmatoarele drepturi: 

  • dreptul de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal; 
  • dreptul la acces; 
  • dreptul la rectificare; 
  • dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”); 
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii; 
  • dreptul la opozitie; 
  • dreptul la portabilitate. 

 

In situatia in care doriti sa va exercitati drepturile prevazute de GPPR, va puteti adresa Responsabilului cu Protectia Datelor la adresa Protectia.Datelor@electrogrup.ro

In cazul in care considerati ca drepturile dumneavoastra nu au fost respectate, nu sunteti multumit de raspunsul primit de la Responsabilul cu Protectia Datelor la solicitarea dumneavoastra sau solicitarea dumneavoastra nu a fost solutionata in mod temeinic si legat, va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal