Termeni si conditii

1. CONDIŢII DE UTILIZARE A WEBSITE-ului www.electrogrup.ro

Site-ul web www.electrogrup.ro, este supus termenilor și condițiilor („Termenii de utilizare”) descrise mai jos. Site-ul web www.electrogrup.ro este deținut de Electrogrup SA , societate având sediul social în Calea Turzii 217, 400495 , Cluj-Napoca cu sediul social in Cluj-Napoca, str. Calea Turzii, nr. 217, judet Cluj, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Cluj, sub nr. J12/437/1997, CIF RO9256208.

Termenii „noi”, ,,al nostru”, „nostru” folosiți mai jos se referă la Electrogrup SA,  (denumită în continuare „Electrogrup”).

Condițiile referitoare la informațiile disponibile în cadrul website-ului www.electrogrup.ro (denumit în continuare „Site-ul” sau „electrogrup.ro”), precum și materialele în sine sunt destinate în exclusivitate persoanelor fizice sau juridice cetateni ai României sau din străinătate.

 

2. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Continutul, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Electrogrup si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a Electrogrup si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Electrogrup a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.