Infrastructura Energetica
Constructii
Civile

GRUPUL DE COMPANII

GRUPUL DE COMPANII

Din 2017, Electrogrup este parte a companiei de tip holding E-INFRA, care cuprinde 5 companii romanesti, active in domeniul energiei, constructiilor si infrastructurii de telecomunicatii.

Din holdingul E-INFRA, pe langa Electrogrup, fac parte Nova Power and Gas, activa in productia de energie, furnizarea de energie si gaze naturale, distributia de gaze naturale si trading cu energie si gaze, Netcity Telecom, companie care dezvolta si opereaza infrastructura metropolitana de fibră optica din București, Direct One, operatorul celei mai mari retele neutre de fibra optica la distanta cu acoperire nationala, servicii de mentenanta si proiecte de telecomunicatii si WESEE, care ofera servicii complete de instalare si mentenanta pentru parcuri eoliene.

Nova Power & Gas, o companie cu capital 100% românesc, face parte din grupul E-INFRA, alaturi de Electrogrup, Direct One, Netcity si WESEE. A intrat pe piata furnizarii de energie electrica si gaze naturale in anul 2007, in Cluj-Napoca si de atunci furnizeaza servicii de energie electrica si gaze naturale, fiind astazi unul dintre cei mai apreciati furnizori de pe piata.

vreaulanova.ro

Direct One este o companie romaneasca privata, fondata in 2007, ce a dezvoltat propria retea de mare capacitate. Compania detine si opereaza o retea backbone de peste 4.500 de km de fibra optica, acoperind 49 de orase din tara si localitatile dintre ele. Infrastructura noastra de fibra optica ofera o solutie scalabila de cea mai inalta calitate pentru clientii nostri de pe intreg teritoriul Romaniei.

directone.ro

Netcity Telecom proiecteaza, construieste, administreaza si exploateaza o infrastructura subterana pentru telecomunicatii cu scopul de a satisface nevoia utilizatorilor de a-si realiza retele de comunicatii electronice, imbunatatind totodata aspectul vizual al orasului prin migrarea retelelor de cabluri aeriene in subteran.

net-city.ro

WESEE si-a inceput activitatea in Romania in 2010 ca o companie specializata in instalatii si mentenanta pentru parcurile eoliene. Compania a evoluat continuu, adaugand noi linii de business – servicii energetice diverse, reparatii sisteme de avertizare pentru aviatie, iar in anul 2022 s-a alaturat grupului de companii E-INFRA.

wesee.ro

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com