Constructii
Civile
Infrastructura Energetica
Infrastructura
Telecom
Net
City

GRUPUL DE COMPANII

GRUP DE COMPANII

Incepand cu finalul anului 2017, Electrogrup este parte a companiei de tip holding Electrogrup Infrastructure, impreuna cu Direct One, Nova Power&Gas, Wesee și Netcity Telecom. Impreuna, ne redefinim focusul pe extinderea si modernizarea infrastructurii de telecomunicatii, pe productia de energie verde, precum si pe operarea si integrarea de infrastructura energetica si infrastructuri civile.

Grupul de companii furnizeaza clientilor sai solutii de proiectare, implementare, intretinere si dispecerat la cheie, in proiecte complexe dezvoltate la nivel national si european. Optimizarea costurilor, a timpilor de implementare si a impactului asupra mediului sunt esentiale in strategia Electrogrup, un accent important punandu-se asupra exploatarii potentialului interconectivitatii domeniilor in care activam.

Direct One, fondata in 2007, ofera servicii pentru operatorii telecom si companiile media. Compania a dezvoltat propria retea de telecomunicatii de mare capacitate, echipata cu cele mai noi tehnologii. In prezent detine si opereaza o retea backbone de peste 6.000 de km de fibra optica, infrastructura care acopera 53 de orase din tara si localitatile dintre ele.

directone.ro

Netcity este un operator de infrastructura pentru comunicatii cooptat in Grupul Electrogrup in luna aprilie 2017. Responsabilitatile sale principale sunt proiectarea, realizarea, deservirea tehnica si comerciala a retelei Netcity. Aceasta va fi pusa la dispozitie in mod egal, transparent si nediscriminatoriu tuturor operatorilor de telecom care activeaza sau vor activa pe teritoriul municipiului Bucuresti.

net-city.ro

Nova Power & Gas este o companie 100% romaneasca, care furnizeaza energie electrica si gaz natural unei game largi de consumatori industriali si casnici. Misiunea ei este de a oferi o gama integrata de servicii, care sa includa solutii de eficientizare a consumului si a costurilor.

vreaulanova.ro

WESEE si-a inceput activitatea in Romania in 2010 ca o companie specializata in instalatii si mentenanta pentru parcurile eoliene. Compania a evoluat continuu, adaugand noi linii de business – servicii energetice diverse, reparatii sisteme de avertizare pentru aviatie, iar in anul 2022 s-a alaturat grupului de companii E-INFRA.

wesee.ro

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com