Infrastructura Energetica
Constructii
Civile

CSR

SUPORTER CONSTANT AL PROIECTELOR DE DEZVOLTARE PENTRU SOCIETATEA ROMANEASCA

Timp de 27 de ani, am investit constant in constructia de infrastructuri vitale pentru un nou standard de viata in Romania.

In cadrul strategiei de implicare in comunitate promovam in mediul business spiritul responsabilitatii sociale. Ne concentram in special pe dezvoltarea de programe strategice in zona educatiei.

Aliati cu organizatii non-guvernamentale, sustinem proiecte in invatamantul general. In acelasi timp, derulam initiative proprii in invatamantul profesional sau incheiem parteneriate in educatia post-universitara.

PROGRAMUL EDUPRACTIC

In colaborare cu Fundatia Danis, ne implicam in programul EduPractic, un program care raspunde unei duble nevoi. Pe de o parte, ofera elevilor scolilor tehnice ocazia sa isi consolideze cunostintele teoretice invatate prin experienta practica, in teren. Pe de alta parte, prin intermediul programului mediul de afaceri local poate beneficia de o forta de lucru la a carei calificare a participat.

vezi EDUPRACTIC

MBA 100% BRITANIC

Credem ca parteneriatul public-privat este deosebit de important in furnizarea unor servicii de calitate in educatia manageriala. Din acest motiv, sustinem cu mandrie primul MBA 100% Britanic din Romania. Proiectul este o colaborare intre Universitatea Babes-Bolyai, University of Hull (Marea Britanie), Banca Transilvania si Electrogrup.

vezi MBA UBB

COLLEGIUM. EXCELENTA IN EDUCATIE

Un alt proiect de suflet este “Collegium. Excelenta in Educatie”. Acesta incurajeaza excelenta in educatie si inovatia, prin sustinerea unor proiecte cu impact pe termen lung, care se adreseaza unui numar mare de beneficiari, atat din generatiile prezente de elevi si studenti, cat si din cele viitoare. In cadrul lui sunt create spatii care faciliteaza abordarea practica a curriculei si care permit diversificarea stilurilor de invatare. Programul este derulat prin Fundatia Comunitara Cluj.

vezi COLLEGIUM

PROGRAMUL DE BURSE „FRATE DE CARTE”

Sprijinim anual programul de burse “Frate de Carte” derulat de Transylvania College. Scopul lui este de a acorda sanse egale si acces la o educatie mai buna copiilor cu surse de venit mai mici. Prin urmare, se adreseaza elevilor din mediul rural si urban cu rezultate scolare excelente, premii la concursuri, olimpiade si competitii, precum si activitate extracurriculara bogata. Programul de burse a inceput in anul 2002 si are ca scop acordarea de sanse egale si acces la o educatie mai buna copiilor prin acordarea de burse anuale.

vezi FRATE DE CARTE

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com