ADRIAN FLOREA

ADRIAN FLOREA – DIRECTOR GENERAL

Adrian este un executiv experimentat, cu peste 20 de ani de experienta profesionala in telecomunicatii, in toate domeniile cheie – de la tehnic pana la marketing, strategie si management general.

Din ianuarie 2018, Adrian Florea a preluat functia de CEO la Electrogrup, aceasta fiind a cincea pozitie de director general din cariera sa.

De-a lungul carierei sale, a lansat peste 300 de produse si servicii pe pietele B2C si B2B, in proiecte cu bugete de milioane de euro, si a gestionat echipe complexe de peste 300 de angajati.

Adrian a fost CEO al Direct One in perioada 2016 – 2018 si Netcity Telecom din 2011 pana in 2016. Cu o cariera solida in cadrul grupului E-INFRA, Adrian Florea aduce si o bogata experienta in companii de tehnologie si telecomunicatii, cu roluri-cheie in Orange Romania, Vodafone Romania, Cosmote Romania, Zapp si Motorola.

Adrian este licentiat in Inginerie Aerospatială la Universitatea Politehnica din Bucuresti si detine o diploma in administrarea afacerilor de la ASE si o diploma de Executive MBA de la Universitatea de Stat ASEBUSS / Kennesaw.

In continuarea studiilor de inginerie aerospatiala, Adrian este si presedintele XC România – o organizatie non-profit in plina ascensiune, si un pilot pasionat in timpul liber.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com