CONSTANTIN GABRIEL COSTIN

CONSTANTIN GABRIEL COSTIN – MANAGER DEZVOLTARE AFACERI SMART CITY & TELECOM

Costin Constantin s-a alaturat echipei Smart City din cadrul companiei la inceputul anului 2019, fiind unul dintre profesionistii experimentati din piata serviciilor de tip Smart City din tara. Costin a contribuit la consolidarea pozitiei companiei pe piata si la clasarea ei pe primul loc in topul furnizorilor de solutii Smart City la cheie.

Data fiind performanta crescuta a departamentului din ultimii doi ani, Costin a preluat la inceputul lunii februarie conducerea echipei din rolul de Manager Dezvoltare Afaceri Smart City & Telecom.

Ne bucuram sa putem promova in pozitii cheie oameni din cadrul companiei cu rezultate demonstrate si sa formam astfel o echipa mai puternica, cladind impreuna un Electrogrup mai puternic si mai competitiv.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com