DANIEL FARMACHE

DANIEL FARMACHE – DIRECTOR GENERAL

Daniel este unul dintre cei mai apreciati finantisti ai tinerei generatii. El s-a alaturat echipei grupului E-INFRA in mai 2018, iar incepand din septembrie 2021 ocupa pozitia de CEO al Electrogrup.

Inainte de aceasta a facut parte din divizia de investment banking a Citigroup din Londra, lucrand in cele mai mari IPO-uri si mandate M&A din Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa. Inainte de aceasta pozitie, Daniel Farmache a lucrat in cadrul biroului Citi din Romania pentru mari companii cu capital romanesc, in tranzactii pe pietele de capital si diverse structuri de credit. In 2016, Daniel Farmache a fost consilier in Cancelaria Prim-ministrului si director de cabinet al ministrului Muncii.

El  este absolventul unui MBA la London Business School, cu un stagiu la Massachusetts Institute of Technology, este licentiat cu first class honours in finante-banci in Marea Britanie (University of Reading – ICMA Centre) si in drept la Bucuresti (Universitatea Nicolae Titulescu) si detine certificatul CFA (Chartered Financial Analyst).

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com