Proiecte
Externe
Infrastructura Constructii Civile
Infrastructura Telecom
Smart
City

EVENIMENTE

Electrogrup, unul dintre finalistii proiectului „Made in Romania”

Electrogrup a fost desemnat de catre un juriu de specialisti, drept una dintre companiile finaliste din cadrul proiectului “Made in Romania”, initiat de Bursa de Valori Bucuresti.

Ca o modalitate de incheiere a proiectului, Bursa de Valori Bucuresti a lansat cartea “Made in Romania: 15 companies for the growth of the Romanian economy and their unique stories”, care cuprinde povestile de business a 15 dintre cele mai promitatoare companii din tara. Cu aceasta ocazie, Bursa de Valori Bucuresti a anuntat si cea de-a doua editie a proiectului, care se va desfasura pe parcursul anului 2018.

Proiectul si-a propus sa identifice viitoarele motoare ale economiei romanesti si sa le asiste pe parcursul unui an astfel incat acestea sa isi duca afacerile la nivelul urmator prin imbunatatirea transparentei, vizibilitatii, reputatiei si prin obtinerea accesului la capitalul necesar pentru dezvoltarea ulterioara.

 

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com