Felicitari celor patru castigatori ai burselor EMBA

 

Va multumim tuturor pentru aplicatiile transmise si ne face o deosebita placere sa ii anuntam cei patru castigatori ai burselor EMBA:

  • Cristinela Velicu, Public Health Manager la Merck Sharp & Dohme Romania
  • Stefan Teisanu, Director Executiv la Centrul Cultural Clujean
  • Doru Supeala, Marketing Communication Manager la Onyx Beacon
  • Carmen Antonie, Public Manager la Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura

 

Echipa UBB-EE a verificat indeplinirea criteriilor de inscriere in programul EMBA, iar o comisie formata din reprezentantii mediului academic (Universitatea “Babes-Bolyai” si Universitatea Tehnica) si a celui de business (Banca Transilvania si Electrogrup) implicati in program, alaturi de un reprezentant al comunitatii de Alumni EMBA au evaluat dosarele dupa urmatoarele criterii: eseu, realizarile din domeniul business, realizarile din afara ariei de business, rezultatele academice si implicarea in societate. Membrii comisiei au apreciat calitatea aplicatiilor candidatilor inscrisi in competitie iar evaluarea acestora a fost o provocare. Felicitari tuturor!

 

Cea de-a patra generatie de cursanti EMBA va incepe cursurile in februarie 2018.

 

Scoala de business 100% britanica a fost lansata in Cluj-Napoca, in anul 2014, printr-un parteneriat intre University of Hull, Universitatea Babes-Bolyai, Banca Transilvania si Electrogrup. In prezent, la EMBA University of Hull studiaza peste 50 de manageri si antreprenori romani si straini.