Patru burse, fiecare a cate 15.000 de euro, la EMBA University of Hull

Pentru cei care isi doresc un pas inainte in dezvoltarea profesionala si personala, indiferent de domeniul in care lucreaza, public sau privat, Banca Transilvania, Electrogrup si SIF Moldova, in parteneriat cu Ziarul Financiar, Biziday.ro si Republica.ro, ofera patru burse, fiecare a cate 15.000 de euro, la EMBA University of Hull. Bursele acopera integral cei doi ani de studiu la scoala de business 100% britanica din Cluj-Napoca.

Aplicatiile se primesc in perioada 16 octombrie – 3 noiembrie a.c., iar numele bursierilor vor fi anuntate in 10 noiembrie a.c. prin intermediul canalelor de comunicare EMBA si ale partenerilor media.

Bursele se adreseaza persoanelor cu minim 3 ani de experienta in management, dupa terminarea studiilor sau cu peste 8 ani experienta profesionala, care doresc un pas nou in cariera si cunosc limba engleza la nivel avansat.

Pentru inscrierea in vederea obtinerii unei burse este nevoie de urmatoarele:
CV in limba engleza, mentionand realizarile obtinute in business si in afara acestuia; realizari academice si contributia adusa comunitatii sau unor comunitati;
Eseu de maxim 500 de cuvinte, in limba engleza, despre beneficiile studierii la un EMBA si despre cum vor fi folosite cele invatate in cadrul acestuia, pe plan profesional si personal;
Doua recomandari, in limba engleza, din partea unor persoane cu care persoana care aplica pentru bursa lucreaza sau a lucrat. Recomandarile trebuie sa contina datele de contact ale persoanei care recomanda si antetul companiei/institutiei.
Trimiterea documentelor mentionate anterior la adresa office@ubbee.ro, pana vineri, 3 noiembrie a.c. – inclusiv, cu mentionarea unuia dintre partenerii media in care a urmarit campania de burse EMBA, si anume Ziarul Financiar, Biziday sau Republica.

Cea de-a patra generatie de cursanti EMBA va incepe cursurile in februarie 2018.

Scoala de business 100% britanica a fost lansata in Cluj-Napoca, in anul 2014, printr-un parteneriat intre University of Hull, Universitatea Babes-Bolyai, Banca Transilvania si Electrogrup. In prezent, la EMBA University of Hull studiaza peste 50 de manageri si antreprenori romani si straini.